Обавјештења

Нови сајт ВИК Шамац

Добродошли на нови сајт ВИК Шамац

Постављен је нови сајт ВИК Шамац, на адреси: viksamac.org. На нашој страници можете брзо и једноставно добити најновије информације везане за пословање нашег предузећа као и обавјештења везана за водоводну и канализациону мрежу. Посебно смо обратили пажњу на однос са корисницима, те сада можете поставити питања или пријавити квар.

Пријава квара

Нови сајт Вам омогућава да пријаву квара обавите преко контакт форме, или е-маилом и на тај начин убрзати процедуру обраде захтијева, као и изласка екипе на терен. Слање додатних информација и слика још више може да олакша сагледавање тежине проблема.

За оне који нису вични пријави путем контакт форме, на располагању је: маил viksamac@gmail.com, телефонски контакт на број 054/611-950 или лично у канцеларијама на адреси: Његошева 1, Шамац.

Обавјештења и новости

На страницама обавјештења и сервисне информације можете сазнати о најновијим дешавањима, као и о планираним искључењима на водоводној мрежи.

Наши корисници су нам на првом месту и зато смо оформили странице најчешћа питања и савјети потрошачима, на којима Вас очекујемо са савјетима и одговорима на нека од најчешћих питања са којима се сусрећемо.

Цијене пијаће воде и одвођења воде

Нови сајт КП „Водовод и канализација“ а.д. Шамац Вам пружа увид у тренутне цијене пијаће воде, као и одвођења отпадних вода. Страница цјеновник услуга је посвећена управо томе да на јасан и једноставан начин стави ове информације на увид.

Поред тога будућим корисницима наших услуга је на располагању страница цијене прикључка на којој се могу информисати о цијенама, а на страници водоводна сагласност о документима неопходним за добијање водоводне сагласности.

Хвала на указаном поверењу.
КОМУНАЛНО ПРЕДУЗЕЋЕ „ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА“ а.д. ШАМАЦ

Share this post