Предузеће

Савјети потрошачима

Да бисте избјегли могуће проблеме и трошкове око водоснабдијевања, ако се они појаве, ради бржег и ефикаснијег отклањања у обостраном интересу, дајемо Вам неколико савјета:

Савјети

О прекиду водоснабдијевања због радова на цјевоводу бићете обавјештени путем средстава јавног информисања, нашим писаним обавјештењем или усмено од радника. Такође ћете бити обавјештени и путем наше странице Обавјештења. Редовним праћењем наше странице Обавјештења бићете сигурни да не пропуштате битне вести везано за водоводну мрежу и испоруку пијаће воде.

При доласку воде, за очекивати је привремено замућење, зато пустите воду на свим изливним мјестима да тече док се не избистри, и тек тада је можете слободно користити.

Прије свагог дужег одсуства препоручујемо Вам да у шахту затворите вентил који се налази иза водомјера.

Савјети

Ради спрјечавања, односно правовременог откривања и отклањања губитака на водној инсталацији ( од водомјера до потрошног мјеста), било би пожељно бар једном мјесечно провјерити исправност инсталација. Провјера се врши тако што се затворе сва изливна мјеста а на водомјеру контролише да ли се казаљка окреће. Уколико мирује значи да губитака нема, а ако се окреће то је сигуран губитак воде на Вашу штету.

Уколико уочите било какав доток воде у шахт или оштећење истог ( лом поклопца, оквира) обавјестите нас. Пријава квара је једноставна попуњавањем Контакт форме.

Вентил иза водомјера припада кућној инсталацији, поправља се и мијења на трошак потрошача.


Пријава квара

Пријавите квар на водоводној или канализационој мрежи и помозите нам да што пре решимо Ваш проблем и то путем: телефона 054 611 950, Емаила: viksamac@teol.net или попуњавањем контакт форме.

Све информације на једном месту

Нашим корисницима услуга су доступне све информације на једном месту: обавјештења, јавне набавке, финансијски извјешаји, најчешћа питанња, савјети потрошачима и сервисне информације.