Водоводна и канализациона мрежа

Водоводна и канализациона мрежа

Сервисне информације

Сервисне информације вијезане за водоводну и канализациону мрежу. Најновије информације о водоснабдијевању.Прочитајте више »

Основне информације

Основне информације о Комуналном предузећу „Водовод и канализација“ а.д. Шамац. Структура акцијског капитала и власничке структуре.Прочитај више »

Исправност пијаће воде

Свакодневно испитивање воде, изворишта и дистрибутивне мреже. Институције које врше редовне контроле исправности воде.Прочитајте више »

Канализациона мрежа

Канализациона мрежа града Шамца и приградских насеља. Документи о канализационој мрежи града Шамца и приградских насеља.Прочитајте више »

Систем водоснабдијевања

Врсте бунара из којих се врши снабдијевање водом за пиће. Тачна локација свих бушених (субартешких) бунара по општинама.Прочитајте више »

Водоводна сагласност

Документа потребна за прибављање водоводне сагласности. Лако преузимање Захтијева за издавање водоводне сагласности.Прочитајте више »

Контрола квалитета воде

Здравствена исправност воде за пиће из водоводне мреже КП „Водовод и канализација “ Шамац. Редовна контрола и извештаји о узорцима.Прочитајте више »

Актуелна цијена прикључка

Цијене прикључка на водоводну и канализациону мрежу на територији Шамца. Цијене прикључака  за стамбене и пословне објекте.Прочитајте више »

Пријава квара

Пријавите квар на водоводној или канализационој мрежи и помозите нам да што пре решимо Ваш проблем и то путем: телефона 054 611 950, Емаила: viksamac@gmail.com или попуњавањем контакт форме.

Све информације на једном месту

Нашим корисницима услуга су доступне све информације на једном месту: обавјештења, јавне набавке, финансијски извјешаји, најчешћа питанња, савјети потрошачима и сервисне информације.